Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορες "Special" εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται είτε από εμάς είτε από άλλους ανθρώπους ή οργανισμούς.

 

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου Αθηνών στην Ηλιούπολη, σας προσκαλεί να στηρίξετε την προσπάθειά του!

Η Συντεχνία του Γέλιου σε σύμπραξη με την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών παρουσιάζει την κωμωδία «Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν» του Άγγλου συγγραφέα Roy Kift, που βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός ανάπηρου παιδιού!

Το Σωματείο "Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας" Ν. Αττικής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του 1oυ Street Food Festival στο χώρο του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου Αλίμου, στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου και για τις ώρες 12:00 - 24:00.
Είσοδος Δωρεάν πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. 

Η διοργάνωση street food festival στον χώρο του θερινού σινεμά Αλίμου, έχει βασικό σκοπό την αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων με πολλαπλή σκλήρυνση και την στήριξή τους με την δημιουργία του δικού τους σπιτιού. 

Ο Δήμος Αλίμου συνεχής αρωγός των σκοπών του Σωματείου αποφάσισε τη διάθεση του χώρου με σκοπό την αρχή της χρηματοδότησης του Σωματείου μας για την οικοδόμηση του "Σπιτιού του Σκληρυντικού Ασθενή".

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση ενός τόσου ζωτικής σημασίας σκοπού, τόσο απ την πλευρά των επισκεπτών όσο κι απο των καταστηματαρχών αλλά και των καλλιτεχνών. 

Δηλώστε λοιπόν το ενδιαφέρον σας μέσω της σελίδας εκδηλώσεων του σωματείου στο facebook εδώ και γίνεται αρωγός με την παρουσία σας, που θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Πηγή: Street food festival Alimos

 

 

 

" Να μην ξεχάσουμε ποτέ ότι ο Άνθρωπος είναι η απάντηση" - MANDIS // 04-05-2018 // Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών!!!
Kostas Chatzoglou Photography

Τι σημαίνει Ανεξάρτητη Διαβίωση για τα άτομα με αναπηρία, ποια είναι η φιλοσοφία της, η νομοθεσία στην οποία στηρίζεται και πως εφαρμόζεται?

Η Solutions for Disabilities EXPO | 1-3 Ιουνίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPOMAROUSSI

1-3 Ιουνίου του 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPOMAROUSSI, θα εκτίθενται χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται στους καταναλωτές με αναπηρίες και ειδικές καταναλωτικές ανάγκες.