Κοίταξε το Αποκριάτικο Θαύμα!- Video “Wonder”

Να κοιτάζεις και να βλέπεις το περιεχόμενο! Όχι την μάσκα, όχι το εξώφυλλο αλλά.. την προσωπικότητα!

Ήρθαν οι Απόκριες ξανά, αυτές τις μέρες που περιμένεις πάντα με τόση αγωνία για να χαρείς το μασκάρεμα που σε κάνει αποδεκτό απ΄όλους! Δεν ξεχωρίζεις, δεν σε κοροϊδεύουν, γίνεσαι μέλος κάθε παρέας, διασκεδάζεις με «φίλους» που δεν σε σχολιάζουν πίσω απ΄την πλάτη σου, δεν σε παρενοχλούν, δεν σε κοιτάζουν με λύπη ή αποστροφή.. Θα ΄θελες να κρατούσε η αποκριάτικη γιορτή όλο το χρόνο για να νιώθεις «φυσιολογικός», να σε βλέπουν ισάξιο κι αρεστό για κάθε είδους ανθρώπινη σχέση..
Όμως να ξέρεις πως εσύ είσαι το Αποκριάτικο θαύμα, που καμία μάσκα δεν είναι αρκετή για να καλύψει την ομορφιά ή την ασχήμια της ψυχής σου! Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει τον χαρακτήρα που γεννήθηκε για να ξεχωρίζει και με την συμπεριφορά του δεν μένει απαρατήρητος!
Κάποιος τόσο όμορφος σαν εσένα που με την δύναμή του καταφέρνει να εμψυχώνει τους άλλους, παρόλο που δεν έχει την κοινωνικά ιδανική εξωτερικά εμφάνιση!
Κάπως σαν τον Αύγουστο-Όγκι της ταινίας Wonder, που μοιάζει σαν τον ήλιο που οι πλανήτες κινούνται γύρω του, μια κινητήριος δύναμη με βασικό μοχλό την στήριξή του από την οικογενειακή θαλπωρή κι Αγάπη! Μάνα, πατέρας, αδέρφια, συγγενείς, φίλοι! Όλοι μαζί και καθένας ξεχωριστά είναι η δύναμή σου, το μεγαλείο που ξεδιπλώνει την προσωπικότητα του καθενός σαν ένα απαραίτητο κομμάτι του ενός για τον άλλο!
Γιατί τελικά είμαστε όλοι ξεχωριστοί κι η όμορφη εμφάνισή μας αντανακλά η φωτεινή πλευρά των πράξεών μας!
-«Το ΄χεις?» - «Το ΄χω!»
- Καλές Απόκριες λοιπόν, με μια υπέροχη ταινία- έμπνευση, που αγγίζει σε βάθος όλα τα θέματα που καλύπτουν οι μάσκες!
Έτοιμοι να προχωρήσουμε! Ετοιμάσου για απογείωση! Να έχεις μια εξαιρετική αποστολή!»
Αντίστροφη μέτρηση 10,9,8..3,2,1

Χατζηαγγελή Μαρία